Back to top

Torna el concurs de castells amb la participació dels Xiquets de Reus

Així ho han decidit els membres de la colla castellera en una votació duta a terme fa uns dies amb un 64% dels vots a favor

L'organització del Concurs de Castells de Tarragona celebra la recuperació de les colles i el nivell casteller després de la pandèmia i que hi hagi 42 formacions confirmades per l'edició d'enguany, entre les tres jornades que se celebraran el 25 de setembre a Torredembarra i l'1 i 2 d'octubre a la Tàrraco Arena Plaça de Tarragona.

Precisament, els Xiquets de Reus participaran en la jornada gran del certamen casteller, el diumenge 2 d'octubre, després de guanyar l'edició de dissabte el passat 2018 i d'entrar per mèrits propis entre les 12 millors colles, gràcies als resultats de 2019 i d'aquest 2022. Hi assistiran, a més, després que els seus castellers ho hagin validat en una votació duta a terme fa uns dies, amb un 64% dels vots favorables.

Aquest diumenge, a dos quarts de vuit, se celebrarà el sorteig d'ordre d'actuació i posició a plaça de les tres jornades en un acte al Teatre Tarragona obert a la ciutadania.

Paraules clau:

Notícies relacionades