Back to top

Torna el confinament municipal passat Reis

El Procicat endureix les mesures restrictives amb el tancament perimetral municipal i el tancament dels centres comercials.

La situació epidemiològica empitjora a Catalunya, i el Procicat, que s'ha reunit aquest dilluns al matí, ha impulsat noves mesures restrictives excepcionals.

Les noves mesures, que s'afegeixen a les existents, començaran el 7 de gener i s'allargaran 10 dies.

Perímetre municipal i centres comercials tancats

El confinament municipal i el tancament dels centres comercials són algunes de les mesures més destacades que ha aprovat el Procicat per reduir la mobilitat i l'activitat social. Tot plegat, han afirmat, amb l'objectiu de doblegar la corva de la pandèmia que està creixent desmesuradament. Aquí els desgranem les noves mesures:

  • Tancament perimetral al municipi per a tots els dies de la setmana, de dilluns a diumenge.
  • De dilluns a divendres podran obrir els comerços de fins a 400 metres quadrats, mentre que el cap de setmana només es permetrà obrir els comerços essencials.
  • Tancament dels centres comercials
  • Les activitats esportives només es podran fer a l'aire lliure.
  • Les escoles reobriran l'11 de gener, però se suspendran les extraescolars i activitats de lleure, sempre que no mantinguin la mateixa bombolla escolar.
  • La cultura i el sector de l'hostaleria mantenen les restriccions actuals.

D'altra banda, la consellera de Salut, Alba Vergés, ha anunciat que la vacunació pel personal sanitar començarà immediatament. 

Paraules clau:

Notícies relacionades