Back to top

Torna ExproReus després de dos anys de pandèmia

Tot i que algunes veus havien plantejat l'opció que la fira multisectorial acabés desapareixent, des de firaReus s'ha ideat un model amb noves fórmules de participació i amb una aposta tecnològica.

La fira ExproReus tornarà a tenir el seu format prepandèmic el pròxim mes d'octubre. La 50ena edició de la fira multisectorial, que es va haver de suspendre l'octubre del 2020 davant la incertesa provocada per la pandèmia, tornarà enguany amb noves fórmules per als expositors. La voluntat és la d'obrir la fira al màxim de públic possible, fins i tot amb la possibilitat que l'entrada sigui gratuïta i amb una aposta clara per la tecnologia. 
 
firaReus continua en un evident escenari de canvis de paradigma i de noves propostes. Les fires, però, que han estat durant dècades el cap de paller de la fira a la ciutat, continuen. Ara que pràcticament s'ha tornat a la normalitat prepandèmica, firaReus ha presentat el Saló de la Moto, la primera de les fires que es duran a terme aquest 2022. Al novembre tindrà lloc també la fira Tot Nuvis.

Sí a ExproReus

A l'octubre tornarà ExproReus, que en alguns àmbits s'havia especulat amb la possibilitat que podria desaparèixer. Però amb aquests canvis, la voluntat de REDESSA és la d'oferir una nova proposta a la ciutat. Enguany s'arriba als vuitanta anys d'història i a la cinquantena edició de la fira multisectorial per excel·lència del territori. 

L'edició d'enguany comptarà amb canvis importants que s'anunciaran properament i que formen part d'una estratègia global de REDESSA i firaReus per tal d'enfrontar els nous reptes del teixit productiu i les fires i congressos. 

Paraules clau:

Notícies relacionades