Back to top

Torna el Festival COS en format reduït

Durant tres dies el Festival COS de Reus ha programat una desena d'espectacles en cinc espais diferents.

Dansa, moviment i expressivitat són la base del Festival Internacional COS, que enguany s'ha recuperat en format reduït després d'un any de no fer-se per la pandèmia.

Cinc espais, quatre d'interiors i un a l'aire lliure, han acollit la desena d'espectacles que s'han fet des de divendres i fins aquest diumenge. Els que han tingut lloc en teatres han requerit de reserva prèvia, mentre que els de carrer han estat en cadires però sense reserva. Aquesta és la programació del COS'21.

Programació de proximitat 

Algunes de les companyies que hi han participat són l'Aracaladanza, amb "Play", l'únic que ha estat de pagament, Lali Ayguadé, amb "Underneath", i Akira Yoshida, amb "Home". Algunes propostes, com la de Lali Ayguadé, ja s'havien programat per la passada edició, que al final es va haver de suspendre per la situació sanitària . I ara s'han repescat.

La clausura va a càrrec de la Coordinadora d'Escoles de Dansa Autoritzades de Reus, amb l'espectacles "Simfonia de cossos", on hi participaran una cinquantena de ballarins i ballarines.

Totes les companyies són catalanes menys Markeliñe, que és basca.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades