Back to top

Torna la Festa dels Indians i el Modernisme del Parc Samà

La festa se celebrarà el cap de setmana del 18 i 19 de juny i aquells que vinguin vestits de blanc tindran un 50% de descompte en el preu de l'entrada.

El Parc Samà tornarà a celebrar la Festa dels Indians i el Modernisme, una jornada on es podrà gaudir d'actuacions de música en viu, visites teatralitzades i la inauguració del laberint de blat de moro. En aquesta quarta edició, que tindrà lloc el cap de setmana del 18 i 19 de juny, es posarà en valor la figura de Miquel Ballester, un tarragoní il·lustre pioner en la producció de canya de sucre al Carib. Les jornades volen recrear al màxim l'ambient indià i, per aquesta raó, aquells qui vinguin vestits de blanc tindran un 50% de descompte en la seva entrada. 

Es tracta d'una activitat que també vol mostrar el Parc Samà com un producte turístic molt vinculat a Cambrils. Fins ara, es treballa perquè aquest sigui l'any de la consolidació. Pel que fa a les visites escolars, aquest curs s'han rebut més de 6.500 nens i nenes, una situació que ha propiciat l'adaptació d'un espai del parc com a aula de natura. 
 
S'espera que aquesta temporada les xifres de visitants s'apropin a les del 2019, al voltant dels 135.000 usuaris.

Paraules clau:

Notícies relacionades