Back to top

Torna la Fira Multisectorial de Cambrils després de dos anys

La Fira Multisectorial de Cambrils tornarà aquest 2022 després de dos anys d’aturada per la pandèmia. Ho farà a la primavera, el cap de setmana d'entre el 3 i el 5 de juny.

La del 2022 serà la seixanta-tresena edició de la Fira, i es preveu més àmplia i amb major oferta lúdica. En la darrera edició de la Fira, celebrada l’any 2019, es va aconseguir aplegar més de 200 expositors. L’objectiu d’aquest 2022 és igualar la xifra o ampliar-la, i també diversificar l’oferta d’empreses, col·lectius i entitats.

L'edició més esperada

L’objectiu principal de l'esdeveniment és estimular la creació d’activitat econòmica i empresarial del territori, per això és tan important que es torni a celebrar, ja que la situació sanitària dels darrers dos anys ha provocat greus conseqüències per a les empreses i l'economia. Molts expositors veuen la Fira Multisectorial com una excel·lent oportunitat per consolidar-se i per donar-se a conèixer a moltes persones de fora del seu àmbit d'influència més directe. Des de la regidoria de Promoció Econòmica es proposen professionalitzar i modernitzar l'esdeveniment amb la voluntat d'atraure públic i expositors d'arreu del país. En la darrera edició es van superar els 35.000 visitants.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades