Back to top

Torna la Gala de Dansa del territori amb motiu del Dia Internacional

Més de 200 alumnes s'han exhibit aquest dissabte al Teatre Fortuny en la 35a Gala de Dansa organitzada per l'Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragona.

"Reset", un nom revelador per a un espectacle que es recupera dos anys després de la pandèmia, en paral·lel a la recuperació de les escoles de dansa, un sector que ha patit molt durant l'emergència sanitària. Més de 200 alumnes de dansa, de 19 escoles de les comarques de Tarragona, han mostrat el seu art davant un teatre Fortuny pràcticament ple. La gala ha comptat amb una quarantena de coreografies que les alumnes fa temps que treballen als seus centres. 

Homenatge a l'Enriqueta Prats

La gala s'ha estructurat en tres parts. Després de la benvinguda a càrrec de la presidenta de l'Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragona, Núria Díez, s'han pogut veure prop d'una vintena de coreografies. A la segona part s'ha donat a conèixer l'associació amb seu a Reus Open Europe, a qui ha anat destinada part de la recaptació en la venda d'entrades de la gala. Finalment, s'han exhibit una vintena més de coreografies i s'ha arribat al moment més emotiu de l'acte, quan s'ha fet un homenatge a la recent desapareguda Enriqueta Prats, qui va fundar la primera escola de dansa de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades