Back to top

Torna la Ganxet Pintxo de tardor amb el format de 3,5 euros

La 17a edició de la Ganxet Pintxo reusenc es celebrarà del 7 al 17 de novembre amb una trentena d'establiments participants. La ruta de tapes amb segell reusenc vol reivindicar els productes locals com l'oli d'oliva denominació d'origen Siurana i l'avellana.
Presentació de la Ganxet Pintxo

La Ganxet Pintxo segueix apostant per la qualitat de les tapes. És per això, que diversos professionals de la gastronomia han tastat al Mercat Central les diferents tapes dels establiments participants. D'aquesta manera, han pogut valorar-les i donar consells als cuiners a l'hora de ser més atractives per al públic.

La ruta, que tindrà lloc del 7 al 17 de novembre i comptarà amb 35 establiments participants, coincideix amb la ruta alternativa 'Repintxus'. Des de l'organització, expressen que no se senten amenaçats ni preocupats i opinen que tot allò que sigui donar vida a la restauració local és positiu.

El cartell d'aquesta edició compta amb la imatge de la portera del Reus femení, Sandra Capitán. Una forma de donar suport a l'equip roig-i-negre i de potenciar l'esport femení.

Paraules clau: