Back to top

Torna la incertesa entre l'hostaleria de Cambrils

Des de la FECAM es mostren preocupats davant una temporada turística que semblava bona i que l'augment de contagis ha aturat.

El turisme familiar, nacional i, en molts casos, de segones residències va salvar el sector de l'hostaleria de Cambrils durant la temporada d'estiu de l'any passat. Enguany, aquesta mateixa perspectiva unida a un augment del turisme estranger feia preveure una molt bona temporada.

No obstant això, i en qüestió de dies, l'augment de contagis ha frenat aquest optimisme per donar lloc, un altre cop, a la incertesa. "La veritat és que estic preocupat", explica el president de la Federació d'Empresaris de Cambrils (FECAM), Victorià Luque, davant l'augment de casos de Covid-19.

Por davant l'anunci de noves restriccions al sector

Una situació que, segons Luque, fa témer el sector davant la previsió de noves restriccions, poques setmanes després d'haver donat el tret de sortida a l'estiu. "Els joves estan desesperats, perquè volen sortir, com és normal, però veiem aquestes festes en què no porten mascaretes... i això farà que tornin a ficar el fre i serà desastrós", lamenta Luque. 

"La gent ja no surt de nit"

D'altra banda, i a l'espera de com evoluciona tot plegat, durant aquestes primeres setmanes d'estiu, les guinguetes de Cambrils també han notat com els canvis d'hàbits i horaris que la pandèmia ha provocat en la ciutadania també s'estan traslladant a la restauració. 

Segons el president de l'Associació de Xiringuitos de Platges de Cambrils, Llorenç Blasco, assegura que "està costant molt treballar a les nits, ja que la gent s'ha habituat a estar a casa".

Un fet que no només atribueix als canvis d'hàbits que ha provocat la pandèmia, sinó també als horaris de tancament que té el sector, actualment, que obliga els establiments a tancar portes a la 1h de la matinada.

Paraules clau:

Notícies relacionades