Back to top

Torna la 'Reus Viu el Vi' multitudinària

La plaça de la Llibertat s'ha tornat a omplir de gom a gom en la 12a Fira de les DO de la demarcació de la Cambra de Reus. La Reus Viu el Vi s'allargarà fins diumenge.

Sembla que ja han quedat lluny les restriccions per covid que limitaven les aglomeracions de persones, fixaven distàncies entre els comensals de les taules, i obligaven l'ús de mascareta. Aquest cap de setmana s'ha viscut a Reus el primer acte multitudinari post covid relacionat amb la gastronomia. I és que a part de vi i vermut, els assistents a la fira han pogut acompanyar la beguda amb tapes, coques, pizzes i altres productes alimentaris.

La fira recupera el format prepandèmia

En aquesta edició la Fira ha tornat a la plaça Llibertat i ha recuperat el format d'abans de la pandèmia, amb una quarantena de cellers col·locats en casetes i més de 250 mostres. Com ja es va veure en la darrera edició, ara fa tres anys, el vermut ha anat guanyant presència, com també la varietat de productes gastronòmics que s'hi ofereixen. Enguany s'ha celebrat la 3a Mostra del Vermut de Reus.

caseta de vi de fira

Paraules clau:

Notícies relacionades