Back to top

Torna la rifa solidària de panellets i confitura

JONATÁN SORIANO

Després de la bona resposta en el debut de l’any passat, Canal Reus Televisió, de la mà de tres entitats de la ciutat, organitza la segona edició de la rifa solidària de panellets i confitura

D’aquesta manera, l’Orfeó Reusenc, la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia i El Bou de Reus uneixen esforços amb aquesta casa per tal de bolcar-se un any més en solidaritat amb les persones més necessitades de la ciutat. Enguany Canal Reus Televisió emetrà un programa especial dedicat a aquesta tradició a partir de les 20:30h d’aquest diumenge que inclourà reportatges i entrevistes per retratar com s’ha viscut la diada a les entitats acollidores.

I quina serà l’aportació solidària? Amb aquesta iniciativa es donaran una part dels beneficis que obtinguin durant l’1 de novembre al Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona. Ara fa un any, per aquestes dades, Canal Reus Televisió va organitzar una rifa solidària a la plaça de la Patacada en el marc del programa 1món.cat de la Xarxa de Comunicació Local.