Back to top

Torna la tradicional Nit del Pataco a Alforja

L'activitat vol recuperar i prestigiar un plat típic del territori que inclou, com a ingredients principals, tonyina salada, patata i carabassó

El dissabte 27 d'agost, Alforja recuperarà la Nit del Pataco, una altra de les seves activitats habituals que, com tantes altres, durant els dos últims anys s'ha vist afectada per la pandèmia. 

L'activitat és promoguda per l'Ajuntament d'Alforja amb l'objectiu de recuperar i prestigiar un plat típic de casa nostra que inclou, com a ingredients principals, tonyina salada, patata i carabassó. 

L'Ajuntament d'Alforja té obert a hores d'ara un termini d'inscripcions per a la compra de tiquets i reserva de taules que finalitzarà dijous, dia 25. 

nit del pataco 2022

A més del sopar del Pataco, també es duran a terme diverses activitats abans i després. Entre altres activitats hi haurà pintacares, batucada, música, un toro mecànic i un fotomaton.

També hi haurà una degustació de tapes fetes per entitats alforgenques a partir de les 9 de la nit amb un preu de 10 euros que donen accés a 4 tapes i dues copes de vi o aigua. El sopar del Pataco té un preu de 8 euros i consistirà en pataco, aigua o vi i gelat. 

Pel que fa al tobogan d'aigua, per al seu funcionament es farà servir aigua reciclada i en constant recirculació a través d'un circuit tancat. 

Paraules clau:

Notícies relacionades