Back to top

Torna la versió actualitzada d'Els Pastorets a l'Orfeó Reusenc

L'entitat reusenca representa aquests dies les aventures del Belluguet i el Bieló, en una versió modernitzada que es podrà tornar a veure els dies 7, 13 i 14 de gener

Mentre els pastors acompanyen Josep i Maria en el camí d'Advent del nen Jesús, dos d'ells, el Belluguet i el Bieló, fan de les seves. Tot plegat mentre Llucifer i els seus temibles dimonis intenten evitar l'arribada del Messies. Aquesta és la història que es desgrana a Els Pastorets, un clàssic d'aquestes festes que, a l'Orfeó Reusenc, dirigeix des de fa dos anys el vilaplanenc Jordi Mateu. Es tracta d'una versió modernitzada que busca fugir dels tòpics i donar un caire més humà als personatges.

Els Pastorets, molt arrelats a l'entitat

Fins a 50 actors i músics de l'Orfeó Reusenc han pujat a l'escenari per representar l'obra d'Els Pastorets, un muntatge que compta amb la direcció musical d'Albert Galcerà i l'acompanyament de les veus de l'Orfeó Reusenc. Enguany, músics i cor s'han instal·lat dalt de l'escenari, en un segon pla, convertint-se en un personatge més de l'espectacle.

Les entrades tenen un cost de 8 euros. El muntatge, que es divideix en dues parts, es podrà tornar a veure els dies 7, 13 i 14 de gener a partir de les 18:30.

Paraules clau:

Notícies relacionades