Back to top

Torna la Volta Ciclista a Tarragona dos anys després

Després d'una aturada el 2020 per culpa de la pandèmia, la Volta Ciclista a Tarragona tornarà a pedalar.

Més de 217 quilòmetres en poc menys de 24 hores. Aquesta és la distància que hauran de pedalar els prop de 170 ciclistes inscrits a la Volta a Tarragona. Dissabte seran uns cent quilòmetres amb sortida i arribada a Camarles; mentre que diumenge seran més de 115 en una etapa que començarà i acabarà a Reus. La Volta torna dos anys després, ja que l'any passat es va suspendre l'edició per culpa de la pandèmia.

Dissabte: Camarles-Camarles

Dissabte serà el torn de Camarles, que comptarà amb un recorregut de 100,50 quilòmetres. Els ciclistes tindran cinc passades per la meta i pedalaran per Camarles, Lligallo del Gànguil, El Llogaret i Deltebre. Serà una etapa ràpida, però que es pot complicar pel vent de la zona. És un recorregut en el qual no hi hauria d'haver massa diferència entre els corredors, deixant la classificació oberta per l'etapa del diumenge. La sortida està prevista per les 17:15 h, mentre que l'arribada seria al voltant de les 19:30 h.

Diumenge: Reus-Reus

Els primers quilòmetres de l'etapa de diumenge seran similars als primers instants del dissabte, amb un recorregut que transcorrerà Reus, Vinyols, Cambrils, Mont-roig i Montbrió. A partir del quilòmetre 60 s'entra a la muntanya, amb una forta pujada al port de la Mussara, quan faltin poc més de 25 quilòmetres per finalitzar la segona etapa (desnivell positiu acumulat de gairebé 900 metres). Un cop passada la Mussara, hi haurà un descens ràpid fins a la meta. La sortida està prevista per les 10:30 h, mentre que l'arribada es calcula que serà al voltant de les 13:20 h

Per tant, diumenge al migdia se sabrà qui s'emporta la 58a edició de la Volta Ciclista a Tarragona, un certamen que enguany compta amb un pressupost que s'apropa als 20.000 euros.

Paraules clau:

Notícies relacionades