Back to top

Torna l’ACTIVA'T, el programa que fomenta la vida saludable

Després d’una primera temporada amb molt bona acollida, Canal Reus i el Consell Esportiu del Baix Camp estrenen avui dilluns una nova edició de l’Activa’t, que ens acompanyarà diàriament fins a finals de juny de 2021

El mes de setembre de 2019, Canal Reus i el Consell Esportiu del Baix Camp decidien engegar un programa inèdit al mitjà de comunicació pel que fa a la temàtica, i amb la intenció de fomentar una actitud saludable en el dia a dia de la ciutadania. Així, i durant tota una temporada, l’Íngrid Braña es va convertir en l’entrenadora personal dels espectadors, amb l'objectiu és mantenir-los desperts físicament, a través de petits exercicis, fàcils i sense excessiva complicació, que ajudessin a incrementar el seu benestar personal

Èxit de la primera temporada

La primera temporada es va iniciar a finals del mes de setembre de 2019 i va finalitzar al setembre de 2020. Va comptar amb 36 setmanes temàtiques repartides en 5 capítols cadascuna, que en permetien una emissió diària del programa. En aquest sentit, la proposta va tenir una gran acollida del públic tant pel que fa a l’emissió en antena com en el canal digital. Així mateix, i durant el període de confinament provocat per la pandèmia de la COVID-19, se’n va reforçar l’emissió en antena per tal que els espectadors poguessin exercitar-se des de les seves llars.

activa't

Novetats en la segona edició

En aquesta segona temporada s’ha decidit apostar per una major tematització de les activitats proposades per tal de poder arribar a un major nombre de públics (activitats per a gent gran, per fer amb nens en família o excursions a l’exterior, per exemple), si bé s’ha mantingut el format de 4 minuts per capítol, doncs permet una major modularitat a l’hora de ser emès per antena i consumit pel canal digital.

Per altra banda, el programa ha reforçat la presència dels consells professionals, que s’han integrat dins l’escenari de l’Activa’t i amb la conducció de la presentadora, i comptarà amb una secció nova cada divendres, amb el nom de l’Activa’t respon, en la qual l’Íngrid Braña presentarà l’agenda d’esdeveniments esportius propers i donarà resposta a dubtes i consultes plantejats per l’audiència.

Tots els capítols 

Quant a l’emissió, el programa Activa’t es podrà seguir diàriament, amb l’emissió d’un capítol nou de dilluns a divendres en diferents franges horàries: a primeríssima hora del matí, a les 06:55; abans de l'informatiu del migdia, a les 13:55 h; a mitja tarda, a les 18:25 h; i just abans de la mitjanit, a les 23:55 h. A més, els dissabtes i els diumenges, a les 09:00 h, s'oferiran tots els capítols de la setmana per poder copsar la temàtica en qüestió de forma íntegra. L’ACTIVA'T s'estrena avui i s'emetrà fins a finals de juny. També es podran recuperar els capítols al web www.canalreustv.cat.

Coproducció 

L’ACTIVA'T és una coproducció de Canal Reus i el Consell Esportiu del Baix Camp i compta amb el suport de Salut i Treball, la Diputació de Tarragona, el Consell Comarcal del Baix Camp, l'Ajuntament de Reus, l'Ajuntament de Cambrils, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Comaigua, Sinergia Fisioteràpia, Rosa Baró, el Centre Teresa Raya i Puerto i Nolla Fusters.

Paraules clau:

Notícies relacionades