Back to top

Torna l'esperit nadalenc de la mà de Dickens

El clàssic "Conte de Nadal" de Charles Dickens ha tornat aquest diumenge a la sala Santa Llúcia de Reus. Un retorn de l'esperit i els valors nadalencs en unes festes ben atípiques

És una història de perdó, d'esperances i de segones oportunitats. El clàssic conte de Nadal de Charles Dickens ha arribat, com sempre en aquestes dates, però amb un escenari ben diferent. Aquest diumenge a la Sala Santa Llúcia, el tradicional conte de Nadal ha demostrat al públic que, com en la vida de l'avar i solitari Senyor Scrooge, sempre hi ha una escletxa de llum al final del túnel.

Per al director de l'obra, la funció d'enguany és molt especial perquè hem passat uns mesos molt difícils i aquesta versió del "Conte de Nadal" és un regal per a l'espectador. Jordi Francesch ha donat veu i vida als personatges de Dickens i els seus aprenentatges.

L'èxit de Dickens reinterpretat a Reus ha portat de nou a la ciutat l'esperit nadalencs que, de ben segur, serà un dels protagonistes d'aquestes festes tan atípiques.

Paraules clau:

Notícies relacionades