Back to top

Torna l'hoquei al Palau

El Club Patí Voltregà serà el primer rival del Reus Deportiu Virginias a la Lliga Catalana, aquest dissabte a partir de les 21 h.

Tres mesos després del darrer partit a l'OK Lliga i amb molts canvis a la plantilla, el Reus Deportiu Virginias tornarà a competir al Palau d'Esports. Ho farà en la primera jornada de la Lliga Catalana, que tot i ser una competició de pretemporada, és el primer títol del curs. Jordi Garcia està "molt content" de la feina que està realitzant l'equip. "L'actitud als entrenaments és espectacular, la predisposició, les ganes... estic molt satisfet de com estem treballant", assegura el tècnic. Sobre el partit contra el CP Voltregà, Garcia diu que "a tots ens agrada guanyar els partits, però hem de ser conscients que estem de pretemporada. Provarem coses, perquè l'equip s'ha d'anar rodant".

Aquest serà el segon partit que disputaran els roigs-i-negres, ja que el passat dimarts van disputar un duel d'entrenament contra el Noia a Sant Sadurní. Un partit que va significar el retorn de Raül Marín un cop superada la lesió a l'espatlla. El killer explica que està "sense cap molèstia, tot correcte". El partit a l'Anoia era "la prova, i estic molt content de com estem ara mateix". El partit al Palau també serà l'estrena de Martí Zapater, David Gelmà i Checco Compagno davant de l'afició roig-i-negra.

Primera fase al Palau d'Esports

Voltregà i Alcoi seran els rivals del Reus en aquesta primera fase de la Lliga Catalana. Dos duels que es disputaran al mateix Palau d'Esports. Els dos primers classificats passaran als quarts de final de la competició. El Reus-Voltregà començarà aquest dissabte a partir de les 21 h.

Paraules clau:

Notícies relacionades