Back to top

Torna El Misteri de la Selva

Es representarà a la parròquia de Sant Andreu Apòstol de la Selva del Camp el proper 14 i 15 d'agost

El Misteri de la Selva torna enguany amb un objectiu: recuperar la normalitat perduda durant els dos darrers anys per culpa de la pandèmia. Ho fa tornant al seu escenari habitual, sense mascaretes, ni reestriccions. Va ser des de l'any 1980 que el municipi va recuperar aquesta representació i enguany celebra la 42ena edició. 
 
El Misteri de la Selva es tracta de la peça assumpcionista més antiga d'Europa i de l'obra de teatre més antiga que tenim en català, motius que fan que es tracti d'un esdeveniment cultural de primer ordre al territori.
 
De fet, més de 200 selvatans i selvatanes participen d'aquest misteri que recull les tradicions que envolten la Festa de la Mare de Déu de l'Agost. 

14 i 15 d'agost

El Misteri de la Selva es representarà a la parròquia de Sant Andreu Apòstol de la Selva del Camp el proper 14 a les 10 del vespre i el 15 d'agost a les 20h. Des de l'organització recomanen realitzar una reserva de localitats amb antelació per a totes les persones interessades. Es pot fer a través del correu electrònic elmisteri.selva@gmail.com

Paraules clau:

Notícies relacionades