Back to top

Torna el Navàs Market amb creacions d'art i artesania

Aquests dies s'està celebrant la 3a. edició del Navàs Market, als baixos de la Casa Navàs. El mercadet busca reunir i donar a conèixer les creacions dels artistes del territori.

L'antiga botiga de la Casa Navàs s'ha tornat a omplir d'art i artesania en una nova edició del Navàs Market. Una trentena d'expositors han mostrat els seus productes a un públic que busca, sobretot, fugir de les grans cadenes comercials i adquirir aquells articles exclusius, fets a mà i de proximitat.

El Navàs Market es divideix en dos trams, un que s'ha celebrat el 16, 17 i 18 de desembre, i el segon que té lloc del 20 al 22 de desembre, en horari de 10 a 14h. i de 17 a 21h. de la nit.

Dos Navàs Market l'any: per Sant Jordi i per Nadal 

Aquesta és la tercera edició del Navàs Market, després de celebrar-se durant el Nadal passat i per Sant Jordi, quan s'estaven aixecant les restriccions per la covid-19 i hi havia molta eufòria i ganes de sortir i comprar. Ara, afirmen des de l'organització, la cosa està més calmada, però hi va havent ambient i la gent s'està animant a comprar, tot i que sembla que s'està esperant més a última hora.

Paraules clau:

Notícies relacionades