Back to top

Torna el play-off tretze anys després

El Reus Deportiu tornarà a competir en una fase final de l'OK Lliga. El rival serà el CE Lleida Llista, en una eliminatòria al millor de tres partits.

El divendres 15 de maig del 2009 el Reus va jugar el seu últim partit del play-off de l'OK Lliga. Va ser en el tercer partit de les semifinals contra el Barça, amb victòria blaugrana, i al Palau d'Esports. Tretze anys després, el que era un clam del món de l'hoquei, ja és una realitat: torna el play-off

Els de Jordi Garcia volen que la bombonera estigui plena de gom a gom, i que l'afició jugui un paper clau en els quarts de final contra el Lleida Llista. El primer partit serà a casa, i si calgués el tercer i definitiu duel, també es jugaria al Palau. Els reusencs arriben a l'eliminatòria en un moment òptim de maduresa.

El Reus va perdre contra els d'Albert Folguera en l'OK Lliga i també a la Lliga Catalana, una mala ratxa que va acabar la setmana passada a les semifinals de la Copa. Els roigs-i-negres volen que aquesta dinàmica s'allargui amb el suport de l'afició.

El rival

Els de la Terra Ferma han acabat la fase regular de la competició domèstica en cinquena posició amb 44 punts. Van caure en les semifinals del torneig del KO contra el Reus i també van perdre en la Final Four de l'Europe Cup contra el CP Calafell, deixant enrere la ratxa de tres CERS consecutives. Oriol Vives, Jepi Selva i Bruno di Benedetto són els homes gol dels del Segrià

El Reus-Lleida es jugarà aquest dissabte a partir de les 21 h, amb l'arbitratge dels germans Gorina.

Paraules clau:

Notícies relacionades