Back to top

Torna el “Posa’t la Gorra!” per lluitar contra el càncer infantil

La cita serà el 13 de novembre a PortAventura i les entrades, que es poden comprar fins al 12 de novembre, tenen un preu de 27 euros amb la gorra inclosa

Aquest 2021, l’AFANOC Tarragona celebra 19 anys del “Posa’t la Gorra!”. Dinou edicions plenes de festa, alegria, gorres de tots els colors i dissenyadors i, sobretot, molta solidaritat. És la campanya més important i representativa de l’associació, i la primera font de recursos per finançar els serveis que ofereixen des de les delegacions, els hospitals i la Casa dels Xuklis a totes les famílies amb un infant o adolescent amb càncer.

Venda d'entrades

Per aquest motiu, el pròxim 13 de novembre tornaran a omplir PortAventura Park de gorres. Malgrat que l’edició d’enguany tindrà un format diferent a causa de les restriccions de la COVID-19, tothom que vulgui podrà visitar-lo a un preu reduït: ENTRADA + GORRA PER NOMÉS 27 €. Les entrades es podran comprar a partir del dia 4 d’octubre al 12 de novembre en aquest enllaç.

Procediment per adquirir la gorra Natura de l’AFANOC

posa't la gorra càncer infantil portaventura

Pel que fa a la gorra, dissenyada per la marca Natura, es podrà recollir el mateix dia del “Posa’t la Gorra!” a l’estand de l’AFANOC ubicat a la plaça de la Xina del parc temàtic de les 10.30 a les 14 h; o en qualsevol de les tres delegacions de l’AFANOC: Tarragona (C/ Adrià 9, baixos), Lleida (C/ Quatre Pilans 7 baixos) o Barcelona (C/ Hipàtia d’Alexandria 5-7) fins al 12 de novembre presentant l’entrada.

Paraules clau:

Notícies relacionades