Back to top

Torna Reus Cultura Contemporània amb 13 propostes i nous horaris i espais

Des del 28 de gener i fins al 5 de maig, i amb l'objectiu de mantenir una programació estable gairebé setmanal, passaran per la ciutat artistes internacionals com Ye Vagabonds o That Gold Street Sound i propostes nacionals com Selva Nua o Joan Colomo i la radio fórmula.

La segona part de la tercera temporada de Reus Cultura Contemporània portarà 13 noves propostes fins al pròxim mes de maig, completant una temporada natural amb més d'una trentena d'espectacles musicals en directe en espais escènics de petit format arreu de la ciutat. El cicle, impulsat i coordinat per l'Associació Cultural Anima't, començarà el pròxim 28 de gener a l'Absenta.

Les principals novetats d'aquest any són l'avançament dels horaris dels concerts, que no seran sempre a la mateixa hora; i la gratuïtat d'alguns d'ells. A més, a banda de consolidar espais com l'Absenta, el Racó de la Palma o el Jardí de la Casa Rull; s'han afegit el Casal Despertaferro i la Sala polivalent de la Palma, després que Lo Submarino hagi tancat les seves portes temporalment. 

En aquesta segona part de la tercera temporada hi participen artistes del Principat com Súper Gegant, Selva Nua, Joan Colomo i la ràdio fórmula, ZA!, Marta Knight o Guillem Ramisa entre altres; artistes de la resta de l'Estat com Jhana Beat; i artistes internacionals com els irlandesos Ye Vagabonds i les australianes That Gold Street Sound.

Destaquen en especial la col·laboració amb La Bullanga el dia 15 d'abril en la que es podrà gaudir de 8 hores seguides de música a la Sala polivalent de La Palma dins el "Pollo Reus Antifa Fest" on actuaran sis bandes que es faran públiques durant les pròximes setmanes.

A més, gràcies al conveni amb Joventut Reus i la Universitat Rovira i Virgili, aquelles persones que tinguin targeta o carnet acreditatiu podran comptar amb un 25% de descompte en la compra anticipada de les seves entrades. La programació completa es pot consultar en aquest enllaç.

Paraules clau:

Notícies relacionades