Back to top

Torna el Reus Jazz Cava amb música més destacats de Catalunya

La programació d’enguany es basarà en convidar a músics locals perquè interaccionin amb els músics professionals en format jam session.

L’Institut Municipal Reus Cultura, conjuntament amb el pianista i compositor Lluís Capdevila, presenta una nova edició del cicle Reus Jazz Cava, que començarà el dia 17 de febrer a l’espai del Centre Cultural El Castell i que s’allargarà durant tot l’any.

Els millors músics de l'escena jazzística de Catalunya trepitjaran Reus

La programació d’enguany es basarà en jam sessions i consistirà en convidar a músics locals perquè interpretin temes interaccionant amb els músics professionals vinguts de la vibrant escena jazzística de Catalunya. Joan Terol, , Lluc Casares, Irene Reig, Oriol Fort o Xavi Torres són alguns dels noms que passaran pel Castell del Cambrer en aquesta edició del Reus Jazz Cava, tot plegat sota la direcció artística del pianista Lluís Capdevila.

El cicle d'enguany donarà el tret de sortida amb un concert del mateix Lluís Capdevila acompanyat de Masa Kamaguchi al contrabaix i David Xirgu a la bateria. Les entrades per aquesta primera sessió es poden adquirir a partir del dilluns 7 de febrer a través del web entradium.com.

La resta de concerts seran els dies 17 de març, 21 d’abril, 19 de maig, 9 de juny, 21 de juliol, 15 de setembre, 20 d’octubre, 17 de novembre i 15 de desembre.

Paraules clau:

Notícies relacionades