Back to top

Torna el Saló de la Moto

Reus acollirà l'onzena edició del Saló de la Moto. Els amants del motor sobre dues rodes ja tenen cita aquest cap de setmana.
Presentació 11ena edició del Saló de la Moto

La mostra aplegarà 22 expositors, un més respecte de l'edició passada, i 30 marques que s'exposaran en 5.000 metres quadrats del recinte firal. "És una fira molt consolida i, bé, allò que funciona ha de continuar", ha rebat el president del Comitè Executiu de FiraReus, Isaac Sanromà. I en aquesta línia, els responsables de la fira esperen tornar a assolir els 5.000 visitants de l'última edició.

Entre les novetats d'aquesta mostra destaca la incorporació d'un grup d'estudiants d'Enginyeria Mecànica i Electrònica de la Universitat Politècnica de Catalunya, els quals cerquen finançament. Segons han explicat els organitzadors l'objectiu d'aquests estudiants és crear un "prototip de moto" que competirà en una cursa a nivell internacional.

La inauguració de l'onzè Salo de la Moto serà aquest dissabte al migdia hi anirà a càrrec del director general del circuit de Barcelona-Catalunya, Joan Fontseré. La fira obrirà les portes divendres a les quatre de la tarda fins les vuit del vespre i romandrà oberta dissabte i diumenge des de les deu del matí fins a les vuit del vespre. L'entrada té un cost de 5 euros.