Back to top

Torna el segon 'Vermulet' de Reus amb més activitats

Reus acollirà el proper dissabte la segona edició del Vermulet. Una iniciativa organitzada pel Ball de Cercolets que donarà el tret de sortida a la Festa Major de Misericòrdia. A banda del vermut musical i els tallers infantils, l'esdeveniment comptarà amb la presència del Bou de Reus i amb un dinar popular.
Segona edició del 'Vermulet'

La plaça de la Farinera serà l'escenari de la segona edició del 'Vermulet' que torna per segon any consecutiu amb més ganes de festa major. La jornada tindrà lloc el dissabte 14 amb el tradicional vermut popular i diverses activitats infantils. Per altra banda, aquesta segona edició comptarà amb novetats com el Ball del Bou de Reus i un dinar popular obert a tothom amb un cost de 5 euros.

Després d'assolir amb èxit les expectatives de la primera edició i renovar tres quartes parts dels cèrcols, el Ball de Cercolets torna amb un nou Vermulet ple d'activitats per a tots els públics. Enguany, els diners recaptats aniran destinats a la Coordinadora de Danses Tradicionals de Reus.

L'esdeveniment serà amenitzat amb les actuacions dels dj's Mola Selectors i DJ Barbi i comptarà un any més amb la música de la Txaranga Pujats de To.

Paraules clau: