Back to top

Es torna a suspendre el Batxillerat de les Arts i del Circ

El Batxillerat de les Arts i del Circ no començarà el curs. Es torna a suspendre, per segon any consecutiu per falta d’inscripcions. El cicle no ha omplert les set places necessàries, ja que només s’ha matriculat una persona. Per tant, l’Ajuntament de Reus i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat es veuen obligats a tancar aquesta branca formativa que tenia previst oferir l’Institut Gabriel i Ferrater de Reus.

La directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona, Àngels Gonzàlez, ha assegurat a aquesta casa, que la suspensió no es pot considerar un fracàs i que si enguany no hi ha hagut suficients matriculats es podria tornar intentar al curs vinent. Gonzàlez ha valorat la creativitat d’aquesta iniciativa del consistori reusenc i ha proposat com a alternativa que s’ofertin activitats extraescolars per als alumnes interessats, que finalment no podran fer aquest curs de forma reglada.

Recordar que malgrat l’aposta fallida del curs 2012-2013 pel Batxillerat del Circ, enguany s’ha volgut donar una segona oportunitat i al mes de maig es presentava en el marc de l’oferta educativa postobligatòria que inclou, entre d’altres, aquests estudis vinculats als dos festivals d’arts escèniques de la ciutat, el Trapezi i el COS.