Back to top

Torna el TEDxReus de forma presencial el 2 de juliol al Teatre Bartrina

Una jornada que enguany s'anomena 'I ara, què?' i que girarà al voltant de temes que preocupen a la societat com són les emocions, les contractacions laborals o el ciberassetjament.

Després de dos anys estranys, el TEDx Reus torna a la quotidianitat amb la seva novena edició 'I ara què? que es durà terme el pròxim 2 de juliol al Teatre Bartrina. Una jornada que convida a la reflexió, a expressar, pensar i transmetre opinions i coneixements i que enguany gira al voltant de temes que estan molt presents en el dia a dia.

Per aquesta edició s'han buscat un total de 8 ponents que a partir de diferents disciplines poden aportar idees que representen diversos àmbits. Es parlarà de la gestió de les emocions, de ciberassetjament, moviments migratoris, canvis en les contractacions laborals, art, emprenedoria, l'arribada del 5G o l'adaptació energètica en el canvi climàtic. També hi haurà l'actuació per part del grup Moira.

Amb l'ajuda d'alumnes de l'Escola d'art i usuaris del taller Baix Camp

A més, també comptarà amb la participació dels alumnes de l'Escola d'Art que ajudaran a muntar l'escenari, i els usuaris del taller Baix Camp que obsequiaran els assistents amb un detall fet per ells.

Aquesta edició es tornarà a fer de manera presencial al teatre Bartrina, tot i que també es podrà seguir per streaming. Les entrades ja estan a la venda al web de l'organització.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades