Back to top

Torna el turisme als càmpings de la Costa Daurada

Els càmpings de Mont-Roig del Camp es recuperen després de la pandèmia, amb una ocupació d'un 85%, unes xifres que encara s'allunyen de les de 2019

El sector turístic de la Costa Daurada s'enfronta amb il·lusió a la nova temporada d'estiu recuperant el turisme internacional, un turisme que, arran la pandèmia, havia quedat obsolet. Durant aquest mes de juliol, arribaran al 85% d'ocupació i, en alguns casos fins al 95%. El sector es troba satisfet, ja que, durant la pandèmia, han estat un descobriment per al turisme familiar de proximitat que, aquest any, els tria per a gaudir de les seves vacances. 

Falta de personal

Des de l'inici de la temporada, el sector turístic ha notat un augment de demanda a la qual no poden fer front, per culpa de la manca de personal. Un problema amb què s'estan trobant moltes empreses dedicades al sector turístic i que, tal com afirmen des dels càmpings, els està portant problemes per a poder oferir un bon servei. 

Tot i assegurar bones previsions pels pròxims mesos de juliol i agost, afirmen que s'han de tenir en compte factors com la inflació i la guerra d'Ucraïna, uns factors que  poden trasbalsar la situació. Així doncs, esperen que, aquest any, la covid no els torni a fer passar una mala jugada. 

Paraules clau:

Notícies relacionades