Back to top

Torna el 'va bola!'

Després d'un any d'absència per la pandèmia, l'Orfeó Reusenc i la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia han tornat a celebrar la tradicional Rifa de la Confitura de Tots Sants.

El carrer de Sant Llorenç i el raval de Robuster han tornat a escoltar el tradicional 'va bola' de la Rifa de la Confitura de Tots Sants. Tant l'Orfeó Reusenc com la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia han tornat a fer rodar els bombos davant les desenes de reusencs que han acudit a les seus de totes dues entitats per intentar emportar-se un plat de confitura, panellets, o qualsevol ampolla d'algun dels licors relacionats amb la festivitat de Tots Sants i la Castanyada.

orfeó reusenc, rifa de la confitura
Les noves generacions mantenen vives tradicions com la Rifa de la Confitura.

Des de fa gairebé 100 anys, en el cas de l'Orfeó Reusenc -enguany celebrava la 94a edició, i diverses dècades en el cas de la Germandat, se celebra aquest tradicional sorteig, en el que els participants continuen acceptant la dinàmica que s'ha fet servir 'tota la vida'.

La dinàmica de 'tota la vida'

Apostar a un número de l'1 al 20, sempre apuntat en una llista comuna i sense resguard, esperar que la bola que surti del bombo reparteixi sort i quedar-se amb alguna de les butlletes que permeten retirar els premis elegantment exposats.

rifa de la confitura, santa llucia

Paraules clau:

Notícies relacionades