Back to top

Tornen els Bons Reus

Permetran tenir un descompte de fins a 20€ en establiments de Reus. Ja es poden descarregar online

Reus Promoció, engega a partir d'aquest mateix dilluns i fins al dia 18 d’abril (o fins a exhaurir existències) la sisena campanya Bons Reus. La iniciativa es va impulsar en l'època postpandèmica, per ajudar al comerç local. Ara, l'objectiu principal continua sent donar aquesta embranzida al comerç local, però per un motiu diferent: l'afectació que està tenint la inflació en l'economia.

Així doncs, es posen en circulació 71.200 bons adreçats a tothom, tant a les persones empadronades a Reus com a les de fora de la ciutat. La campanya, que és l'única de moment prevista per aquest any, està impulsada pel consistori i preveu una inversió total de 400.000 €.

Els Bons es poden descarregar, previ registre, des d’avui dilluns i fins al dia 27 de març (o fins a exhaurir existències). Els bons caducats i no utilitzats, seran reposats novament en circulació dia 28 de març mentre que dimarts, 18 d’abril la campanya finalitzarà.

Descarrega't els Bons Reus

Es recomana la descàrrega dels bons en línia directament des de: https://bons.reus.cat als telèfons mòbils dels usuaris. En tot cas, un cop més, per tal de facilitar la tasca a persones no familiaritzades a aquest tipus d’operacions, també s’han habilitat complementàriament els habituals punts presencials de descàrrega dels Bons, que per evitar les cues i aglomeració de gent, són diversos.

470 establiments

Pel que fa als establiments adherits a Bons Reus, a data d’avui ja s’han inscrit més de 470 establiments de tipologies diverses: de comerç de calçat, roba o complements, electrònica, òptiques, esports, floristeries, joguines, joieries, llar i decoració, llibreries, mascotes, perfumeries, serveis de perruqueria i estètica; reparacions electròniques i agències de viatges, i restauració. En tot cas, els establiments sempre es poden seguir adherint introduint les seves dades al web https://bons.reus.cat Un cop validats, formaran part del llistat d’establiments dels Bons Reus, sempre que compleixin els requisits establerts.

Funcionament

El funcionament d’aquesta nova fase serà el mateix que el de les darreres campanyes de Bons Reus. Mot important: cal que cada persona interessada es registri novament, al web tot i que ja ho hagués fet en les altres ocasions. A continuació es podrà descarregar 4 bons de 5 € per gaudir d’un descompte total de 20 euros, que seran bescanviables als diferents establiments de la ciutat adherits a la campanya Bons Reus de la forma següent:

  • 1 bo per una compra mínima de 15 €
  • 2 bons per una compra mínima de 30 €
  • 3 bons per una compra mínima de 45 €
  • 4 bons per una compra mínima de 60 €

Si es fa una compra d’un import superior, es podrà utilitzar més d’un bo a la vegada.

La ciutadania podrà identificar visualment els establiments mitjançant un adhesiu al seu aparador o porta i podrà consultar el llistat d’establiments adherits al web anteriorment esmentat on figura fotografia, dades de contacte, ubicació, web pròpia, etc.

Cal recordar que els bons tenen 15 dies de caducitat des del dia de la seva emissió, són d’ús personal i intransferible i es requerirà la presentació el DNI a l’hora de bescanviar els bons a l’establiment.

Per portar a terme aquesta sisena fase es compta, com a les darreres campanyes, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus, que gestionarà tota la part d'assessorament als establiments comercials i realitzarà els pagaments dels Bons, de la mateixa forma que s’ha fet a totes les campanyes de Bons Reus.

Les entitats comercials de la ciutat també continuen donant suport a les accions comunicatives de la campanya i en faran difusió entre els seus establiments associats.

Tota la informació de la campanya es pot consultar a la web https://bons.reus.cat.

Punts complementaris de descàrrega presencial:

GAUDÍ CENTRE REUS · OFICINA DE TURISME

Plaça del Mercadal, 3 Telèfon 977010670

De dilluns a dissabtes de 9:30 h a 14:00h i de 16:00 a 19:00 h

Diumenges de 10:00 h a 14:00 h

Plaça del Prim

De dilluns a dissabtes de 9:30 h a 14:00 h i de 16:00 h a 19:00 h

Diumenges de 10:00 h a 14:00 h

Carrer Sant Joan, 34A- Telèfon 977010667

De dilluns a divendres de 9:30 h a 14:00 h i de 16:00 h a 19:00 h

Paraules clau:

Notícies relacionades