Back to top

Tornen la ruta del Modernisme i les visites familiars al Gaudí Centre de Reus

L'Agència Reus Promoció ha reprès les visites guiades adreçades a públic familiar i públic general per tal de fomentar el coneixement del patrimoni de la ciutat

 Aquesta setmana, l'Agència Reus Promoció ha reprès les visites guiades del Gaudí Centre, adreçades a públic familiar i públic general, per tal de fomentar el coneixement del patrimoni de la ciutat alhora que es respecten les recomanacions de seguretat i les mesures de restricció adoptades a causa de la pandèmia.

La primera de les visites que es torna a posar en marxa és la visita familiar "Observem, escoltem i toquem en família", que es realitzarà el diumenge 14 de març i que es continuarà programant el segon diumenge de cada mes com és habitual.

Aquesta activitat va dirigida a nens i nenes de 4 a 12 anys acompanyats d'adults i es divideix en una visita dinamitzada i un posterior taller.

Gaudí Centre manualitat

Durant la visita es donarà a conèixer la figura de Gaudí des de la seva infantesa i es descobriran diversos personatges estretament vinculats a la seva vida, així com els aspectes més essencials i característics de l'obra de l'arquitecte. Al final de la visita i al taller, els infants podran fer manualitats i crear la seva petita obra amb inspiració gaudiniana.

A la visita guiada "Observem, escoltem i toquem en família" del Gaudí Centre es podrà participar per 5 euros i amb reserva prèvia al Centre trucant al telèfon 977 010 670.

La Ruta del Modernisme «Reus 1900»

A més, a partir del dissabte 20 de març es reprendrà la visita dinamitzada a la Ruta del Modernisme «Reus 1900», una activitat guiada que permet conèixer les façanes modernistes més emblemàtiques del centre de la ciutat que van construir Lluís Domènech i Montaner i Pere Caselles.

Aquesta activitat es portarà a terme cada dissabte a les 11:30 amb sortida des de l'Estació Enològica. El preu de la visita és de 8 € pels adults i és necessari reserva prèvia a l'Oficina de Turisme, trucant al 977 010 670.

Paraules clau:

Notícies relacionades