Back to top

Tornen les activitats presencials als Centres Cívics de Reus

Només el 10% dels cursos seran en línia. La resta, es duran a terme de manera presencial amb un aforament més reduït. Tot plegat, amb el propòsit de recuperar les relacions ciutadanes.

Sota el lema 'Deixa't emportar pel vent', els Centres Cívics de la ciutat posen en marxa una nova programació de tardor-hivern amb més de 150 propostes de tot tipus. Des d'octubre fins al febrer del 2022 es combinaran activitats presencials i en línia amb l'objectiu de tornar a fomentar les relacions socials. Tot plegat, després d'un any i mig marcat per les restriccions de la pandèmia.

Novetats de la programació tardor-hivern

Com a novetat, els centres cívics incorporen classes d'àrab, japonès i italià, tallers d'ukelele, cant de mantras, cantades d'havaneres i conta-contes d'adults. Aquests equipaments continuaran també amb la programació gratuïta del cicle 'Tocats pel vent' amb les sortides per conèixer l'entorn més proper de la ciutat i l'espai 'Cultuquè' amb propostes de teatre, poesia i música entre d'altres.

Programació centres cívics

Inscriu-te

El termini de preinscipció romandrà obert del 13 al 30 de setembre via internet a inscripcions.reus.cat o presencialment als centres cívics.

Paraules clau:

Notícies relacionades