Back to top

Tornen les Barraques de Reus aquest Sant Pere amb novetats

Després de dos anys d’aturada obligada per la pandèmia, torna la principal programació musical de nit de la festa major al Parc de la Festa, que arriba a la seva 21a edició i en la que enguany participaran onze entitats.

Les Barraques de Reus tornaran el pròxim mes de juny al parc de la Festa dins els actes de la festa major de Sant Pere d'enguany. Després d'haver d'ajornar les dues darreres edicions per la pandèmia i de diversos debats interns entre les entitats que en formen part sobre el model de Barraques, el festival de música alternatiu de la ciutat se celebrarà finalment per 21a edició els dies 23, 24 i 25 de juny.

Tot i que la voluntat de l'organització era poder programar també actes de tarda per atraure un públic més familiar, el fet de coincidir amb alguns dels principals actes de festa major com el pregó, la primera tronada, o la diada castellera, els concerts seran tots ells de nit.

Enguany, com a principal novetat, les onze entitats que participaran amb la seva barraca no tindran oferta gastronòmica, que se centrarà en un sol espai, com ja passava en edicions anteriors amb la distribució dels gots o l'aigua. També s'instal·larà un punt lila fix per prevenir i atendre qualsevol mena d'agressió.


Pel que fa a la programació musical, des de l'organització apunten a Canal Reus que encara s'està acabant de perfilar les bandes que formaran part del cartell, una feina que, segons apunten, s'està fent més complicada del previst per l'augment de preus tant dels mateixos grup musicals com d'altres elements. Tot plegat, tenint en compte que l'organització vol mantenir, per davant de tot, l'accés gratuït a l'esdeveniment.

Paraules clau:

Notícies relacionades