Back to top

Tornen les cues als punts de vacunació

La implementació del passaport Covid a la restauració i equipaments esportius ha comportat un augment de l'afluència de persones als punts de vacunació

Davant la recent implementació del passaport covid per accedir a bars, restaurants i equipaments esportius, els centres de vacunació han experimentat un augment de l'afluència de gent que s'ha acostat als diferents punts per rebre la seva dosi. Al palau d'esports Catalunya situat a l'anella olímpica de Tarragona les llargues cues han estat presents des de la setmana passada quan va sorgir la notícia, però al llarg d'aquests passats dies s'han vist augmentades a les portes d'un cap de setmana llarg on el passaport covid és indispensable per a poder viatjar o anar a qualsevol bar.

cues vacuna

Segons Alba Martín, coordinadora del palau d'esports, la impaciència per poder aconseguir el passaport és tan elevada que s'ha tornat a instaurar les cites prèvies per tal de poder combinar les terceres dosis als majors de seixanta anys i la primera dosi per a tots aquells que fins ara eren reticents a vacunar-se. El punt de vacunació estarà obert tot el cap de setmana per intentar subministrar la dosi a tot aquell que s'apropi fins al centre.

Paraules clau:

Notícies relacionades