Back to top

Tornen les Jornades gastronòmiques del calamar de Salou

Del 19 de novembre al 5 de desembre els establiments participants oferiran menús degustació creats a partir d'aquest producte típic de la Costa Daurada. La iniciativa també vol servir com aparador de diferents productes de proximitat del territori.

Salou viurà de nou Les Jornades gastronòmiques del Calamar amb 13 establiments que del 19 de novembre al 5 de desembre oferiran menús degustació que parteixen del calamar com a principal protagonista dels plats. Una oferta gastronòmica de qualitat referent a la Costa Daurada que ajuda a desestacionalitzar la temporada turística del municipi.

Les Jornades del Calamar és una de les activitats gastronòmiques més importants de Salou emmarcada dins de la Festa del Calamar, una de les celebracions amb més tradició de la capital de la Costa Daurada. Amb tot plegat no només es vol reivindica el calamar com a producte típic de la costa salouenca, sinó també els diferents productes de proximitat per tal d'impulsar la gastronomia del territori. En aquest sentit, tots els plats aniran maridats amb vins de la bodega Segura Viudas.

Fotografia de família des Jornade Gastronòmiques del Calamar de Salou

Com a novetat d'aquesta edició, el programa adjuntarà les diferents receptes que formen part de les jornades d'enguany per tal que tothom qui ho vulgui pugui cuinar el calamar d'una manera diferent.

Paraules clau:

Notícies relacionades