Back to top

Tornen les Jornades de l'Arròs Ganxet

Durant un mes, 22 establiments de restauració de Reus elaboraran plats i menús degustació amb ingredients que s'elaboren prop de la capital del Baix Camp, amb l'arròs com a principal protagonista.

Del 28 d'abril fins al 28 de maig Reus es convertirà en un aparador de la millor gastronomia de proximitat amb les Jornades de l'Arròs Ganxet. Més d'una vintena de restauradors de la ciutat prepararan diversos plats i menús degustació amb arròs Bayo de protagonista però també amb altres productes de proximitat com els vins del celler De Muller. L'objectiu és que Reus es converteixi en un aparador de l'oferta culinària del territori i un lloc de trobada gastronòmica de referència.

Consulta les propostes gastronòmiques

D'aquesta manera, des de l'associació d'Empresaris d'Hostaleria de Reus i l'Agència Reus Promoció es posa en marxa la segona edició de les Jornades de l'Arròs Ganxet amb l'objectiu de consolidar-les com un dels esdeveniments gastronòmics de calendari reusenc.

Els restaurants participants

  • Flaps Cafè
  • Restaurant l’Estel
  • Moto Sport Café
  • Xivarri Tasca Reus
  • El Racó de JP
  • Restaurant Terrassa Gaudí
  • Ferran Cerro Restaurant
  • Restaurant Tennis Monterols
  • Restaurant El Círcol
  • Braseria Café Teatre del Centre
  • Sawàddee Ka Reus
  • Restaurant La Lleona
  • Kesri Gastrobar India
  • Restaurant 158
  • La Mulasseta
  • Txaranga Café Teatre
  • Peixateries Velles
  • Kompartir
  • Oxygen Gastrobar
  • Cal Gallisà
  • El Café de Reus
  • 14,5 Beer Win

Paraules clau:

Notícies relacionades