Back to top

Tornen les protestes dels professors per reclamar millores

Després de les cinc jornades de vaga de març, la comunitat educativa ha tornat als carrers convocant una vaga parcial.

A Tarragona han tallat aquest matí de dimarts la rotonda de les Gavarres. Denuncien falta de voluntat negociadora del Departament d'Educació i demanen la dimissió del conseller Cambray.

Primer dia de quatre jornades de vaga

És el primer dels quatre dies de vaga -dos parcials i dos totals- anunciats per a les properes setmanes per demanar que el curs vinent no s'apliqui el nou currículum acadèmic que proposa el Departament i la fi de les retallades que s'arrosseguen durant anys. Els següents dies d'aturades són el 25 de maig, el 2 de juny i el 9 de juny

El final de curs no els aturarà

Després de les cinc jornades de vaga de març, la comunitat educativa ha tornat als carrers convocant una vaga parcial. Denuncien falta de voluntat negociadora del Departament d'Educació i demanen la dimissió del conseller Cambray. Insisteixen a demanar que el curs vinent no s'apliqui el nou currículum acadèmic que proposa el Departament i la fi de les retallades que s'arrosseguen durant anys. De fet, la portaveu de la CGT Ensenyament a Tarragona, Marta Minguella, assenyala que des de la conselleria es confia amb l'arribada del final de curs perquè "tot es tranquil·litzi", però amenacen que, si aquesta problemàtica s'arrossega al pròxim curs, "no serà un curs normal".

Paraules clau:

Notícies relacionades