Back to top

Tornen a obrir les Comissaries Externes de Proximitat de Reus

En les properes setmanes també es posarà en marxa una Comissaria de Proximitat Mòbil per poder arribar a totes les zones de la ciutat.

Des d'aquest dilluns les Comissaries Externes de Proximitat tornen a obrir les portes a la ciutadania després que es tanquessin com a mesura de prevenció de la pandèmia. Es tracta dels punts de recollida de denúncies i d'informació per facilitar l'apropament de la policia a la ciutadania i als barris. És per això que aquest servei es reprèn amb algunes novetats com una comissaria externa de proximitat mòbil per poder arribar a totes les zones de la ciutat on l'Ajuntament no disposa d'un local adequat per obrir-ne una d'estable.

La nova CEP mòbil s'emmarca en la nova unitat específica de proximitat que està dissenyant la Guàrdia Urbana. Una nova unitat de proximitat amb funcions d'anticipació i anàlisi de conflictes de convivència al territori, que ha de facilitar la participació de la ciutadania.

Comissaria de Proximitat de la Guàrdia Urbana de Reus

Les CEP atenen 3.000 persones cada any

Amb aquesta represa i els nous serveis també s'han canviat alguns dels horaris d'aquestes comissaries. Dues funcionen de dilluns a dissabte des de primera hora del matí i fins al vespre; les altres cinc són itinerants i es poden trobar cada tarda en un centre cívic.

De dilluns a dissabte, de 8 a 21:30h, a l'estació d'autobusos, a l'avinguda de Salou, 2; i a la planta baixa de l'antic Hospital, al carrer de Sant Joan, 34 B.

Les altres cinc obren, de manera itinerant, als centres cívics de la ciutat. Funcionen de 17:30 a 21:30h, coincidint amb l’horari de més activitat dels centres cívics. Els cinc emplaçaments són els següents: 

  • Dilluns: al carrer del Mas Pellicer, 33; dóna cobertura als barris Sant Josep Obrer i Mas Abelló.

  • Dimarts: Centre Cívic Migjorn, a la Riera de l’Escorial s/n, que dóna cobertura a la zona sud de la ciutat, els barris Fortuny, Montserrat, l’avinguda de Salou, el parc dels Lledoners, etc.

  • Dimecres: Centre Cívic Ponent, a l’avinguda dels Països Catalans, 106; dóna cobertura a la zona del passeig de Misericòrdia, l’avinguda dels Països Catalans, el barri Immaculada etc.

  • Dijous: Centre Cívic Llevant, al carrer de Cel Gomis Mestre, 10, al barri Horts de Miró i amb el Camí de Valls i els  Jardins de Reus a la seva àrea d'influència.

  • Divendres: Centre Cívic Mestral, a l’avinguda de Barcelona, 6; cobreix el barri Gaudí i la zona nord de Reus.

  • De dilluns a diumenge: Aeroport de Reus, coincidint amb els horaris de vols.

Paraules clau:

Notícies relacionades