Back to top

Tornen a repuntar els positius de COVID-19

A Reus hi ha 71 persones ingressades a l'Hospital Sant Joan, 10 dels quals són a l'UCI. El risc de rebrot s'ha incrementat fins als 154, 49 punts més que aquest dimarts.

A pocs dies perquè s'acabin les restriccions imposades pel departament de Salut a Reus per combatre l'increment de casos que es va detectar a finals d'agost, les dades han repuntat lleugerament. Ara bé, la situació no té res a veure amb la que va exposar la conselleria el dia 20 d'agost. 

De fet, aleshores, el risc de rebrot es va enfilar fins als 320. Ara es troba als 154... sí que és cert, també, que això significa un increment de 49 punts respecte aquest dimarts. 

A hores d'ara hi ha 71 pacients ingressats a l'Hospital Sant Joan, això són vuit menys que aquest dimarts. La xifra d'ingressats a la UCI es manté en una desena. La bona notícia és l'RT, que registra el nombre de contagis que pot arribar a fer un positiu, està molt per sota de l'1 a la ciutat. Es troba, concretament, al 0.66. La xifra també és molt inferior a la de finals d'agost. 

Situació a l'alça al Camp de Tarragona

Després de dies de tranquil·litat pel que fa a les dades, al Camp de Tarragona s'han registrat 173 nous positius confirmats per PCR. La xifra s'enfila ja fins als més de 5.000 des de l'inici de la pandèmia. A tot plegat cal sumar-hi una defunció. En aquest cas, el risc de rebrot torna a pujar fins als 130 i la taxa de confirmats per PCR se situa en 67 per cada 100.000 habitants. 

Paraules clau:

Notícies relacionades