Back to top

Torra reivindica el Corredor del Mediterrani per a Tarragona

El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, acompanyat del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, han visitat aquest dijous, 14 de març, les instal·lacions del Port de Tarragona. Una visita en què el president ha denunciat la manca de compromís de l'estat espanyol pel que fa al Corredor del Mediterrani.
Quim Torra reivindica l'existència del Corredor del Mediterrani a Tarragona

El Port de Tarragona ha acollit aquest dijous al matí la visita del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, i del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, els quals han estat acompanyats en tot moment pel president del Port, Josep Maria Cruset, i del delegat territorial del Govern a Tarragona, Òscar Peris. Un acte en què Torra ha destacat la importància que té el port del sud de Catalunya per a l'economia del país. 

Una visita en què Torra ha reivindicat l'existència del Corredor del Mediterrani. Un eix viari sobre el qual el president de la Generalitat ha criticat la mala gestió de l'estat espanyol, assegurant que el Port de Tarragona ha fet els deures i, que per tant,  també ho ha de fer l'estat. 

Per la seva banda, el conseller Damià Calvet ha destacat la gran ambició del Port de Tarragona. Un creixement que segons Calvet es fa evident amb projectes com la del recent passeig marítim del miracle, connectant així el port amb la ciutat.  

Paraules clau: