Back to top

Torrent clama el carrer com un 'espai per expressar-se lliurement' des de Cambrils

En el marc de la inauguració de la 61ena edició de la Fira Multisectorial de Cambrils, el president del Parlament de Catalunya ha insistit que el carrer és 'un espai públic on expressar-se'.
Torrent clama al carrer com 'espai per expressar-se lliurement' des de Cambrils

Amb expectació. Així s'ha viscut la inauguració de la seixanta-unena fira multisectorial de Cambrils. Com és habitual, les autoritats han fet un primer passeig pels estands presents a aquest esdeveniment. En destaca el president del Parlament, Roger Torrent, qui ha apuntat que el carrer és un espai públic on tothom hauria de poder expressar-se amb llibertat.

Entre selfies i salutacions, el president del Parlament Roger Torrent ha donat el tret de sortida a la seixanta-unena fira multisectorial de Cambrils. Ha estat la màxima autoritat present en l'esdeveniment, que ha aplegat a una gran multitud de curiosos i polítics del territori. En el seu discurs, més enllà de posar l'accent en la determinació del municipi en celebrar una fira com aquesta després de l'atemptat del 17 d'agost i en la repercussió econòmica que aquesta fira té pel territori, també ha assenyalat la importància del carrer com un espai on sentir-se lliure per expressar qualsevol opinió.

Per la seva part, des del consistori, s'ha apuntat a la fira com un gran aparador obert durant tot el cap de setmana. Així ho han destacat tant l'alcaldessa Camí Mendoza com la tinent d'alcaldessa Ana López.

La Fira Multisectorial se celebrarà fins diumenge a Cambrils, amb la presència de 190 empreses de tots els sectors econòmics i més de 300 estands repartits en prop de 36.000 metres quadrats.

Paraules clau:

Notícies relacionades