Back to top

Tortell amb crema de vermut, la novetat de la pastisseria Huguet

Després del torró i les trufes amb vermut, la pastisseria i forn de Pa Huguet ha elaborat una nova creació amb la beguda més emblemàtica de la ciutat: el tortell de Reis farcit amb crema de Vermut Miró. L'establiment calcula elaborar entre una cinquantena i un centenar d'aquest nou tipus de tortell.
Tortell amb crema de vermut

Si algú pensava que els reusencs havien esgotat les possibilitats de combinar el vermut amb productes locals, la pastisseria i forn de pa Huguet ha ideat una darrera creació. L'establiment ha donat a conèixer aquest dijous el tortell de Reis farcit amb crema de Vermut Miró. Amb la nova joia de la corona, han buscat una combinació natural entre la dolçor del tortell i la fruita amb el gust característic del vermut. "L'únic que hem fet ha estat modificar el farcit amb el toc del vermut i l'hem acompanyat de taronja, que lliga molt bé amb el vermut. Hem decidit utilitzar només la taronja com a fruita perquè busquem que es noti només l'essència del vermut", explica Ramon De la Fuente, copropietari d'Huguet.

Es tracta de la primera vegada que Huguet cuina amb vermut blanc. En el cas d'enguany, el farcit amb crema de vermut no només s'utilitzarà per elaborar els tortells de Reis, sinó també les coques de sant Joan i les de sant Pere. La relació de la pastisseria amb la beguda més típica de la ciutat, però, ja fa tres anys que dura, temps en què ha creat el torró i les trufes amb vermut. "Reus, Miró, Huguet... volem vincular-ho tot i adaptar el vermut a diferents textures i components propis de la cuina i de la pastisseria", assenyala De la Fuente.

La pastisseria Huguet calcula elaborar aquests dies entre una cinquantena i un centenar de tortells amb crema de Vermut. Els nous tortells es poden adquirir des d'aquest dijous pel mateix preu que la resta de tortells, 14 euros i mig. 

Paraules clau:

Notícies relacionades