Back to top

El Tot Nuvis supera el públic del 2019

Una setantena d’expositors vinculats al sector d'organització de bodes i celebracions han ofert els seus productes a un elevat nombre d'assistents.

La Fira Tot Nuvis ha tancat la seva 28a edició amb èxit de participació. Des de l'organització de l'esdeveniment asseguren que s'han superat les xifres de 2019, la darrera edició celebrada, pel que fa a nombre de visitants. Una setantena d’expositors vinculats a tot el necessari per a preparar una boda o celebració han ofert els seus productes i serveis a un públic interessat a organitzar el seu casament.

Com a tendència, l’oferta dels expositors és cada cop més personalitzada i busca adequar-se al 100% a les necessitats i preferències dels potencials clients. Pel que fa a les activitats, s'ha ofert un programa amb espectacles musicals, màgia i exhibicions de ball nupcial, que s'han concentrat a la zona central de la fira.

El sector ja treballa en esdeveniments per al 2024

Després de la crisi sanitària, amb la pandèmia de la Covid-19, aquest 2022 ha estat el de la represa de l’activitat nupcial, que ha arrencat amb força i s’espera que l’any vinent continuï amb la mateixa tònica. De fet, gran part dels expositors han comentat que ja tenen pràcticament complert l’any 2023 i treballen ja en esdeveniments per al 2024.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades