Back to top

Tot Nuvis torna a firaReus amb un centenar d'expositors

firaReus ja es prepara per a la 27a edició de Tot Nuvis. Una de les fires nupcials de referència a Catalunya, en què un centenar d'expositors de tots els sectors oferiran les últimes tendències en bodes.
Vestit de núvia durant el Tot Nuvis de firaReus

El color blanc tornarà a vestir firaReus. Aquest divendres, 15 de novembre, torna la Tot Nuvis. Una de les fires nupcials de referència a Catalunya que ja compta amb 27 anys d'experiència.

La restauració suposa el 30% dels expositors

Enguany, el sector de la restauració continuarà sent el més destacat, representant el 30% del centenar d'expositors que lluiran, durant el cap de setmana, les seves propostes.

A banda dels expositors, el públic també podrà gaudir d'una desena de desfilades de moda nupcial, tant dissabte com diumenge a la tarda. I com a novetat d'enguany, tornen les desfilades de vestits de comunió, tal com ha assegurat el vicepresident de la Cambra de Comerç de Reus, Jaume Batista. 

El negoci al voltant de les bodes, en augment

Per la seva banda, la regidora d'Economia de l'Ajuntament de Reus, Teresa Pallarès, destaca la fidelització dels expositors. Un volum d'empresaris al voltant de les bodes que no para de créixer. I és que cada any es casen, aproximadament, més de 2.000 persones, només a la demarcació de Tarragona.

La 27a fira Tot Nuvis obrirà les seves portes aquest divendres, 15 de novembres, a partir de les 17.00h.

Paraules clau: