Back to top

Tot a punt per al Castellvell MusicFest

El festival tindrà lloc del 31 de juliol al 8 d'agost amb vuit concerts en diversos escenaris del municipi.

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castellvell del Camp i l'Associació Cultural Ars Aurea Sonora ja ho tenen tot a punt per a la segona edició del Castellvell MusicFest (CMF), que tindrà lloc del 31 de juliol al 8 d'agost, amb vuit concerts en diversos escenaris del municipi.  Enguany l'organització fa un pas més per convertir el CMF en un festival de referència al Camp de Tarragona i per a tot tipus de públics.

Per això formacions de prestigi en gèneres com la música de cambra o l'òpera com Liverpool String Quartet o el baríton tarragoní Àngel Òdena, compartiran cartell amb noms propis de la música del nostre país com la cantautora mallorquina Maria del Mar Bonet, el cantador tradicional valencià Pep Gimeno “Botifarra” o el grup altafullenc Porto Bello. 

Pep Gimeno “Botifarra” serà l'encarregat de donar el tret de sortida al festival, el proper dissabte 31 de juliol. Tot i  el temps de pandèmia, el ritme de venda d'entrades augura repetir l'èxit del festival, que encara té entrades disponibles per alguns concerts, com el del mateix Pep Gimeno (31 de juliol) i Liverpool String Quartet (8 d'agost).

pepe Gimeno Castellvell

Artistes del Castellvell MusicFest 2021

  • Txaranga del Lluert i Batucada dels Timbales (31 de juliol - 19h)
  • Volem inaugurar el Festival fent partícip a tot el poble 
  • Pep Gimeno “Botifarra” (31 de juliol - 21h). Pista Poliesportiva.
  • Joves Intèrprets de Castellvell (1 d'agost – 21h). Plaça Rosa Maria Solé Gaspà (Pati del Consultori).
  • Porto Bello (3 d'agost – 21h). Pista Poliesportiva.
  • Maria del Mar Bonet i Borja Penalba (5 d'agost – 21h). Plaça Rosa Maria Solé Gaspà (Pati del Consultori).
  • Rolling Fox (6 d'agost – 21h). Plaça Rosa Maria Solé Gaspà (Pati del Consultori).
  • Pere i el Llop  / Concert familiar amb Liverpool String Quartet (7 d'agost – 12h). Sala Gran del Casal.
  • A Tres Veus! Nit d'Òpera a l'Ermita de Santa Anna. (7 d'agost – 21h). Ermita de Santa Anna. 
  • Liverpool String Quartet (8 d'agost, 21h). Ermita de Santa Anna. 

D'altra banda, el Sanxis-Hill Quartet amenitzarà l'entrada als assistents 30 minuts abans de les actuacions de Pep Gimeno, Maria del Mar Bonet i dels concerts de música clàssica, amb un repertori de música de cinema, The Beatles, tradicionals, etc...

grup Liverpool castellvell

Les entrades

Tots els concerts -tant els gratuïts com els de pagament- tindran aforament limitat i compliran amb les mesures sanitàries i de seguretat per la covid-19 que siguin vigents per aquelles dates. Les entrades es troben a la venda a través de TicketMaster. També hi haurà possibilitat d’abonaments amb descompte pels concerts de pagament. Per a més informació es pot visitar la web d’Ars Aurea Sonora o de l’Ajuntament de Castellvell del Camp 

Castellvell musicfest

Paraules clau:

Notícies relacionades