Back to top

Tot a punt per celebrar la Festa de la Clotxa

La Serra d'Almos acollirà aquest diumenge la 15a edició de la Festa de la Clotxa
festa de la clotxa

1.300 arengades, 650 cabeces d’alls, 2.600 tomàquets, 650 pans de mig quilo i 1.300 cebes, a més de 260 litres de vi, i sense oblidar l’oli d’oliva verge extra, un dels productes per excel·lència de la Ribera.

Aquesta és la llista d’ingredients de la 15a Festa Comarcal de la Clotxa de la Ribera d’Ebre, que aquest any se celebra a un dels pobles més petits de la comarca: la Serra d’Almos, aquest diumenge 8 d’abril. 

clotxa

Música, gastronomia i territori

A dos quarts d’onze del matí, The Mckensy’s Clan Band serà l’encarregada d’anunciar la festa amb una cercavila i donarà pas al pregó.Des de primera hora del matí els voluntaris estaran preparant les clotxes, que es començaran a servir a partir de dos quarts de 12 del matí

Els assistents tindran brases per poder torrar-se el pa, i taules i cadires amb vistes a la Serra de Llaberia. Per tancar la celebració, a partir de la 1 del migdia, The Mckensy’s Clan Band protagonitzarà un concert de fi de festa.

Paral·lelament, un grup d’artistes de la Serra d’Almos exposaran pintures, escultures i puntes de coixí i s'organitzaran activitats al voltant de la #Riberaenflor


Lloc: La Serra D'Almos

Hora: a partir de les 10:30

WEB VENDA TIQUETS DE LA FESTA DE LA CLOTXA

 

Paraules clau:

Notícies relacionades