Back to top

Tot a punt per la caminada popular en benefici del Taller Baix Camp

Després de la caminada, hi haurà servei de foodtruck, Joan Masdéu oferirà un repàs als seus temes més coneguts i es podrà adquirir el Vi Solidari del Taller Baix Camp

El diumenge 13 de novembre té lloc una nova edició de la caminada popular en benefici del Taller Baix Camp, una activitat del cicle de caminades populars, organitzada per la Regidoria d’Esports i Reus Esport i Lleure, amb el suport de Tretzesports.

La sortida serà a les 9:30 h, des de la Llar residència Masia Roig, al carrer Capçanes 4 de Reus, i tindrà dos recorreguts: un de llarg d’11,5 quilòmetres i un curt de 4,5 quilòmetres. El recorregut anirà fins al parc de les famílies, direcció Riudoms pel camí de Castellvell, fins a la riera de Maspujols i tornarà un altre cop pel camí dels Molins nous.

caminada popular taller baix camp

Concert de Joan Masdéu en acabar

Com cada any s’organitzen activitats en acabar la caminada, i enguany es podrà gaudir de l’actuació del cantant i compositor reusenc Joan Masdéu, que oferirà un repàs als seus temes més coneguts. Hi haurà també servei de foodtruck i la parada amb les espelmes i sabons artesanals que s’elaboren al centre ocupacional de l’entitat.

A més, enguany es podrà adquirir el Vi Solidari del Taller Baix Camp, l’Ètim Syrah de la Cooperativa Falset Marçà, que s’ha presentat recentment. Aquest vi és el fruit de la col·laboració entre les dues entitats i va més enllà del mateix vi, ja que en el procés d’elaboració del mateix vi hi participen persones amb discapacitat treballadores del Taller Baix Camp, que segueixen mantenint productives vinyes de socis de la cooperativa que no tenien continuïtat generacional i que s’haurien perdut, mantenint així la producció de raïm que entra al celler per fer vins de la DO Montsant.

Inscripcions

Les inscripcions ja estan obertes, i us podeu inscriure, de forma gratuïta, a través d'aquest enllaç.

Paraules clau:

Notícies relacionades