Back to top

Tot a punt per a la Gran Festa de la Calçotada de Valls

MARIA LUCEA

Queden ja pocs dies per a que arribi la Gran Festa de la Calçotada de Valls  i ja estan definits tots els actes de la jornada. Aquesta serà la trenta-quatrena edició d’una festa que mobilitza tota la ciutat, impulsa l’ocupació i recorda les tradicions vallenques. Es preveu que durant tot el cap de setmana passin per la vila unes 35.000 persones.


Aquesta imatge es tornarà a repetir aquest cap de setmana per carrers i places de la capital de l’Alt Camp. I és quela GranFestadela Calçotadade Valls ha aconseguit consolidar-se com un dels punts de trobada més emblemàtiques de les festes d’hivern de Catalunya.

La importància d’aquesta festa es fa palesa en la ciutat, tant  a nivell de promoció de la ciutat com de la gran movilització social que genera. Però també destaca per l’impuls de recursos econòmiques que suposa per la vila.

Com a acte central de la festa hi haurà, com cada any, el trentè concurs de menjar calçots però durant tot el cap de setmana els visitants podran gaudir del mercat de la calçotada i de diferents concursos i espais de degustació.

Hi haurà preparats més de 100.000 calçots i es preveu que al llarg dels dos dies de festa passin per la capital de l’Alt Camp entre 35.000 i 45.000 persones provinents de diferents punts de Catalunya i altres indrets.