Back to top

Tot a punt per a la vacunació massiva a Reus

A partir del dimarts 25 de maig a la tarda, el Centre de la Imatge Mas Iglesias podrà començar a subministrar vacunes amb un ritme de 500 dosis diàries.

El nou punt de vacunació intermedi a Reus substituirà l'actual punt situat a la carpa de la zona esportiva de Cambrils que deixarà de subministrar vacunes aquest mateix divendres. 

A qui es vacunarà?

Al CIMIR s'hi podrà vacunar tothom que es trobi a la franja d'edat establerta pel Departament de Salut. De moment, l'objectiu és seguir amb la vacunació d'aquelles persones d'entre 50 i 59 anys i començar a subministrar la segona dosi a totes les persones menors de 60 anys vacunades d'Astrazeneca. En aquest cas, rebran una segona dosi de Pfizer. 

Horari de vacunació 

Es preveu que durant aquesta primera setmana arribin més de 2.000 vacunes. Això suposa un ritme de 500 dosis diàries. Tothom que vagi a vacunar-se haurà d'accedir amb cita prèvia i es podrà fer els dimarts i dijous de 15:00 a 19:00 i els dimecres i divendres de 9:00 a 13:00.

Sis boxos de vacunació

En total, hi haurà dos punts d'administració i recepció d'usuaris, sis boxos de vacunació distribuïts en dos recorreguts i el punt d'observació o repòs per als usuaris un cop han rebut la vacuna. 

Paraules clau:

Notícies relacionades