Back to top

Tot a punt per a les Jornades del Calçot de Mont-roig del Camp

Una dotzena d'establiments de restauració de Mont-roig del Camp i Miami Platja participaran en aquesta tercera edició que tindrà lloc del 14 de febrer a l'1 de març.
Calçot de Mont-roig del Camp

Amb aquesta activitat, el municipi reivindica la ceba dolça, un dels seus productes més importants. Després de l'èxit de les edicions anteriors, el nombre de restaurants participants augmenta fins a 12 i durant aquestes dues setmanes, oferiran un gran ventall de plats i menús vinculats amb el calçot. 

6 milions de calçots

Coincidint amb l'època, el calçot compartirà protagonisme amb la carxofa que és un dels productes estrella d'aquest temps. Els productors valoren molt positivament la collita d'enguany i preveuen una producció mínima de 6 milions de calçots. El productor de l'empresa Arran de Terra, Ferran Pellicer, explica que el calçot de Mont-roig 'triomfa per la seva dolçor'. També expressa que l'èxit d'aquest producte té a veure amb el boca a boca de les persones que vénen a provar-lo.

Jornades del Calçot

Calçots d'exportació internacional

calçot

Una ceba dolça que malgrat que s'associa a altres municipis veïns, Mont-roig també vol reivindicar la seva importància. Molts d'aquests productors de calçots són reconeguts en l'àmbit estatal i, fins i tot, internacional.

Paraules clau:

Notícies relacionades